Nieuws

Heraanleg trottoirs Albrecht Rodenbachstraat

foto:

Tijdens de week van 15 januari wordt gestart met de heraanleg van de trottoirs in de Albrecht Rodenbachstraat tussen de Duinenstraat en de Duinhelmstraat.

Tijdens de week van 15 januari wordt gestart met de heraanleg van de trottoirs in de Albrecht Rodenbachstraat tussen de Duinenstraat en de Duinhelmstraat. De werken zullen nog tot eind volgende week (19 januari 2018) duren. Enkel waar nodig, worden de trottoirs aangepakt.

Hou er rekening mee dat de garages tijdens de werkzaamheden tijdelijk niet toegankelijk kunnen zijn. Voor de ondergrondse parkeergarages blijft de toegang gegarandeerd. De straat blijft toegankelijk voor het doorgaand verkeer. De situatie wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd.

Mogen we u aub vragen om uw huisvuil- en pmd-zakken tijdens de werkzaamheden op de hoek van de straat te plaatsen, bereikbaar voor de ophaalwagens?

Voor meer info kunt u terecht bij de directie Openbaar Domein, Vindictivelaan 1, op de vierde verdieping van het Stadhuis, T 059 80 55 00 of openbaardomein@oostende.be. 

Datum van het bericht: vrijdag 12 januari 2018