Nieuws

Werkzaamheden in de Zandvoordedorpstraat tussen de Kapittelstraat en Oudenburg

foto:

In de week van 12 februari wordt gestart met de heraanleg van de trottoirs in de Zandvoordedorpstraat tussen de Kapittelstraat en Oudenburg. Doorgaand verkeer blijft mogelijk, maar wordt geregeld met verkeerslichten.

De werken worden onderverdeeld in fases. Het einde van de laatste fase wordt voorzien tegen het bouwverlof van zomer 2018 (bij gunstige weersomstandigheden).

  • Fase 1: Zandvoordedorpstraat vanaf huisnummer 142 tot 160 (pare zijde)
  • Fase 2: Zandvoordedorpstraat vanaf Ter Zwaanhoek tot huisnummer 121 (onpare zijde)
  • Fase 3: Zandvoordedorpstraat vanaf huisnummer 162 tot de Molenhoekstraat richting Oudenburg (pare zijde)
  • Fase 4: Zandvoordedorpstraat vanaf huisnummer 121 tot de Kamiel Paepelaan (onpare zijde)
  • Fase 5: Zandvoordedorpstraat tussen de Molenhoekstraat en de Caelfstraat (pare zijde)

Het doorgaand verkeer in de Zandvoordedorpstraat blijft steeds mogelijk. Het verkeer wordt geregeld met verkeerslichten. Hou er rekening mee dat de garages tijdens de werkzaamheden tijdelijk niet toegankelijk kunnen zijn. Er wordt het nodige gedaan om de hinder zo beperkt mogelijk te houden. De situatie wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd.

Eens deze werkzaamheden afgerond zijn, worden de betonvakken in de rijweg tussen de Kapittelstraat en Ter Zwaanhoek hersteld. De exacte timing hiervoor wordt nog gecommuniceerd.

Mogen we de bewoners vragen om huisvuil- en pmd-zakken tijdens de werkzaamheden op de hoek van de straat te plaatsen, of aan de overzijde van de straat, bereikbaar voor de ophaalwagens?

Meer info: directie Openbaar Domein, Vindictivelaan 1, op de vierde verdieping van het Stadhuis, T 059 80 55 00 of openbaardomein@oostende.be.

Datum van het bericht: donderdag 08 februari 2018

Gerelateerde info: