Nieuws

Werkzaamheden in de Kraanvogelstraat en omgeving

foto:

In de week van 12 februari 2018 wordt gestart met het vernieuwen van de waterleidingen in de Kraanvogelstraat, de Roekstraat en de Stormmeeuwstraat. De waterleidingen bevinden zich onder de trottoirs, waardoor de trottoirs opengebroken zullen worden.

Er wordt niet gewerkt aan de rijweg. De werkzaamheden kunnen plaatsvinden bij gunstige weersomstandigheden.

Tijdens de werkzaamheden worden de straten afgesloten voor doorgaand verkeer. Plaatselijk verkeer blijft steeds mogelijk. Hou er rekening mee dat de garages tijdens de werkzaamheden tijdelijk niet toegankelijk kunnen zijn.  Er wordt het nodige gedaan om de hinder zo beperkt mogelijk te houden. De situatie wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd.

Aansluitend worden de trottoirs in de Kraanvogelstraat, de Roekstraat, de Stormmeeuwstraat en de Zilvermeeuwstraat heraangelegd. Die werkzaamheden zullen vermoedelijk starten eind juni, als de wateraansluitingen aangelegd zijn.

Mogen we de bewoners vragen om huisvuil- en pmd-zakken tijdens de werkzaamheden op de hoek van de straat te plaatsen, bereikbaar voor de ophaalwagens?

Meer info: directie Openbaar Domein, Vindictivelaan 1, op de vierde verdieping van het Stadhuis, T 059 80 55 00 of openbaardomein@oostende.be

Datum van het bericht: vrijdag 09 februari 2018