Nieuws

Toerisme Oostende ZKT jobstudenten Onthaal

foto:

Wil jij het onthaalteam van Toerisme Oostende helpen versterken tijdens de zomer? Stel je dan voor 20 maart kandidaat als jobstudent.

Om tijdens de zomer het onthaalteam te versterken is Toerisme Oostende vzw op zoek naar

JOBSTUDENTEN ONTHAAL

Periodes
1 vacature voor de periode van 18 juli tot en met 17 augustus 2018
1 vacature voor de periode van 25 juli tot en met 24 augustus 2018
3 vacatures voor de periode van 16 augustus tot en met 15 september 2018

Functieomschrijving
Je staat in voor toeristisch onthaal, hotelreservaties, ticketverkoop voor evenementen en administratieve taken in het Toerismekantoor op het Monacoplein. Studenten die werken in de periode van 16 augustus tot 15 september, werken ook actief mee aan het filmfestival van Oostende, FFO18. Je staat in voor een vlotte ticketverkoop in de boxoffice van het festival en je informeert de festivalbezoekers over het filmaanbod en alle andere filmfestivalactiviteiten.

Profiel
Je bent minimum 18 jaar. Je hebt een verzorgd uiterlijk. Je bent klantvriendelijk en stressbestendig. Je volgt bij voorkeur een bacheloropleiding waarbij talen een belangrijk onderdeel van het lessenpakket vormen. Naast het Nederlands, bezit je dus een goede gesproken kennis van het Frans en het Engels en kan je ook een mondje Duits praten. Je bent goed vertrouwd met alle facetten van het toeristisch product Oostende en weet die op een enthousiaste manier over te brengen aan de bezoekers.

Aanbod
Een boeiende, leerrijke en veelzijdige vakantiejob.

Solliciteren
Heb je interesse en ben je beschikbaar in één van de gevraagde periodes? Stuur dan voor 20 maart  je motivatiebrief met cv naar info@visitoostende.be t.a.v. Annemie Vanden Broecke.
Kandidaten met een passend profiel worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek dat zal plaatsvinden tijdens de eerste week van de Paasvakantie.

Contactgegevens

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende
tel 059 701199
info@visitoostende.be
http://www.visitoostende.be

 

Datum van het bericht: maandag 12 februari 2018

Gerelateerde info: