Nieuws

#Sportersbelevenmeer

foto:

Sport Vlaanderen daagt Oostende uit om 'beleving' toe te voegen aan de lokale werking. Wordt dit tot een goed einde gebracht, dan mag Oostende zich één jaar lang een #sportersbelevenmeer stad noemen!

Aan deze uitdaging zijn 7 criteria verbonden, waarvan er minimum 5 tot een goed einde moeten gebracht worden.

Oostende gaat uiteraard met plezier deze uitdaging aan. In 2017 werd al 1 prijs in de wacht gesleept, namelijk met de Maand van de Sportclub waar Baseballclub  Piranhas als club met de meeste extra beleving werd gehuldigd. In 2018 willen we hoger mikken, maar dit kunnen we niet alleen! Vooral jullie, de clubs, zijn hierin een zeer belangrijke schakel.

Moedig je leden, trainers, bestuur, ouders, sympathisanten,… aan om massaal sportbelevingsfoto’s en filmpjes te posten op sociale media met de melding #sportersbelevenmeer #Oostende.

 

Maand van de sportclub

September is traditiegetrouw de Maand van de sportclub. Via deze weg alvast een warme oproep naar alle clubs om deel te nemen aan de maand van de sportclub en de deuren in september wijdopen te zetten. Plan je een opendeurdag, een pannenkoekenslag, een dansshow, een bbq-feest, …? Eén woord: beleving! Er gaat een prijs van 750 euro naar de club die het meeste beleving opneemt tijdens hun initiatief voor de Maand van de sportclub.

De dienst Sport beschikt over promotiemateriaal zoals vlaggen, banners,… Wil je het initiatief van de club graag wat extra inkleden? Aarzel dan niet en neem contact op om de promotiematerialen te bekomen.

 

Contactpersoon:

Jennifer De Ryck
Sportfunctionaris
dienst Sport


Mr. V-Arena
Sportparklaan 6
8400 Oostende
T 059 56 10 60

Datum van het bericht: vrijdag 02 maart 2018